Info & Advies

ma/di/do 10.00-16.30 uur
013 - 528 59 81

wo/vr  10.00-13.00 uur
06 - 220 40 533

Facebook

Volg Samuel Advies ook op Facebook!

like ons op facebook

Webwinkel

• Met uw bestelling ondersteunt u het werk van Samuel Advies!

Boeken Films & muziek Leeftijd Liturgie & Catechese Cadeaus Advent & Kerst 40-dagen & Paastijd Kaarten Advent / Kerst 2018

Toon alle producten


Uitgebreid zoeken
Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
Home Gods Grootste Geschenk Bezoek kerk

Bezoek kerk

Foto's speurtochtDe bijeenkomst waarbij de kinderen de kerk bezoeken en uitleg ontvangen over wat er allemaal te zien is, kunt u tussendoor plannen wanneer het in het jaarprogramma het beste uitkomt. Het zou mooi zijn wanneer de hele klas tijdens schooltijd met de leerkrachten hiervoor naar uw parochie kerk komt. Houd de uitleg eenvoudig want veel kinderen hebben totaal geen christelijke basiskennis meer.

De verwerking die u hier vindt is bedoeld om in de Communie bijeenkomst te doen die volgt op het bezoek aan de kerk. Het is een voorbeeld met foto's uit de H.Hart kerk in Vught. Kinderen gaan met dit vel met foto's op zoek in  de kerk en moeten er dan bij schrijven wat het is. In de kerk zelf hebben we dan wel tekstkaartjes liggen met: Doopvont, kruiswegstatie, tabernakel etc. Anders blijkt het toch te moeilijk te zijn voro de kinderen. De uitgebreide uitleg geven we dan mee voor de ouders.