Info & Advies

ma/di/do 10.00-16.30 uur
013 - 528 59 81

wo/vr  10.00-13.00 uur
06 - 220 40 533

Facebook

Volg Samuel Advies ook op Facebook!

like ons op facebook

Webwinkel

• Met uw bestelling ondersteunt u het werk van Samuel Advies!

Boeken Films & muziek Leeftijd Liturgie & Catechese Cadeaus Advent & Kerst 40-dagen & Paastijd Kaarten Advent / Kerst 2018

Toon alle producten


Uitgebreid zoeken
Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
Home

6 oktober - Kinderen bidden voor kinderen

Zaterdag 6 oktober is het weer zover: het Jaarevenement Kinderen bidden voor Kinderen. Kom je ook kaarten maken en samen bidden voor kinderen die ziek zijn? Het programma start om 14.30 in het Sint-Janscentrum in ‘s-Hertogenbosch. Daarna gaan alle kinderen en begeleiders in processie naar de Sint-Jan met jeugdleden van harmonie St. Cecilia, waar iedereen samen de kinderrozenkrans in de Mariakapel bidt.

Kinderen bidden voor kinderen - 6 oktober 2012Het is goed om te bidden voor iemand die het moeilijk heeft. Al eeuwenlang ervaren mensen de kracht van het gebed. Toch krijgen veel kinderen dit in deze tijd niet meer mee. Daarom wordt er op deze eerste zaterdag van de rozenkransmaand een evenement georganiseerd om kinderen op een kindvriendelijke manier kennis te laten maken met het gebed op voorspraak van Maria.

Kaarten maken

De kaarten die de kinderen maken, komen ten goede aan de kinderafdeling van het Jeroen Bosch ziekenhuis, want Bisdom 's-Hertogenbosch sponsort dit goede doel met 1 euro voor elke kaart die op 6 oktober op het seminarie wordt ingeleverd. Wil je alvast beginnen? Je kunt thuis kaarten downloaden van de website: www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

Je kunt ook een ziek kind aanmelden voor gebed door zijn/haar voornaam te mailen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
De kaarten voor dit kind worden na afloop aan de aanmelder opgestuurd tezamen met een attentie, die dan bij het zieke kind kunnen worden gebracht.

Bij het programma op zaterdag 6 oktober zijn (groot) ouders van harte welkom. Deelname is gratis. En wie mee wil helpen op de dag zelf of om de organisatie uit te bouwen, kan contact opnemen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Meer informatie

  • www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl