Info & Advies

ma/di/do 10.00-16.30 uur
013 - 528 59 81

wo/vr  10.00-13.00 uur
06 - 220 40 533

Facebook

Volg Samuel Advies ook op Facebook!

like ons op facebook

Webwinkel

• Met uw bestelling ondersteunt u het werk van Samuel Advies!

Boeken Films & muziek Leeftijd Liturgie & Catechese Cadeaus Advent & Kerst 40-dagen & Paastijd Kaarten Advent / Kerst 2018

Toon alle producten


Uitgebreid zoeken
Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
Home Advies School en Kerk

School en Kerk

Veel katholieke scholen ervaren een afstand tussen het leven op school en het leven in de Kerk. Samuel advies wil zich er juist voor inzetten dat er meer toenadering en samenwerking komt tussen de school en de Kerk. Katholieke scholen hebben de Kerk nodig om de Boodschap van Gods Aanwezigheid uit te kunnen dragen. En de Kerk heeft ook de scholen nodig om leerkrachten, kinderen en hun gezinnen te kunnen bereiken.

Samuel kan meedenken in bijv. het samenstellen van een (woord- en gebeds)viering in de kerk voor de onderbouw en de bovenbouw. Samuel kan ook voor speciale situaties lessen ontwikkelen voor in de klas (bijv. het 100-jarig bestaan van een kerk).

Als school kunt u Samuel Advies uitnodigen om een bezinningsmiddag of studiemiddag voor de leerkrachten te verzorgen. U kunt dan denken aan onderwerpen zoals: Hoe kun je Bijbelverhalen aan kinderen vertellen? Bidden met kinderen? Schoolvieringen in de kerk, maar hoe dan?
Mail uw aanvraag voor een spreker  naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. en wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.

Interactieve theatervoorstelling - Beter bestaat niet

Interactieve theatervoorstelling ‘Beter bestaat niet’

Ter gelegenheid van haar zilveren jubileum heeft Samuel Advies een speciaal theaterstuk laten ontwikkelen voor de groepen 6,7 en 8: Beter bestaat niet! Een voorstelling die aan kinderen in deze prestatiegerichte maatschappij de positieve en belangrijke boodschap geeft: Jij bent kostbaar, uniek en speciaal. Je mag er zijn zoals je bent. Voor meer informatie en boeking van deze voorstelling.

Materialen

Bij Samuel Advies zijn verschillende werkmappen, films, cd's en knutselwerkjes te koop die goed bruikbaar zijn in de klas. U bent van harte welkom om in onze winkel alle materialen te komen bekijken.

Mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of bel ons om een afspraak te maken voor een nader gesprek over mogelijkheden op uw school.