Info & Advies

ma/di/do 10.00-16.30 uur
013 - 528 59 81

wo/vr  10.00-13.00 uur
06 - 220 40 533

Facebook

Volg Samuel Advies ook op Facebook!

like ons op facebook

Webwinkel

• Met uw bestelling ondersteunt u het werk van Samuel Advies!

Boeken Films & muziek Leeftijd Liturgie & Catechese Cadeaus Advent & Kerst 40-dagen & Paastijd Kaarten Advent / Kerst 2018

Toon alle producten


Uitgebreid zoeken
Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
Home Advies Kindercatechese

Kindercatechese

KindercatecheseSamuel Advies voor geloofsgroei hecht er veel waarde aan dat er in de parochies meer aandacht komt voor de catechese van kinderen, vooral tijdens de drie tussenliggende jaren na de Eerste H. Communie en voor het H. Vormsel (groepen 5, 6 en 7).

De jeugd van nu is de toekomst van de Kerk. Als we willen dat onze Kerk er over 20 jaar nog is, dan moeten we meer werk maken van de catechese. Hoe kunnen kinderen anders Jezus leren kennen? Daarom is het alle energie en investering waard om mensen te vormen en te motiveren de kindercatechese op te zetten.

Samuel Advies kan hierin meedenken en ondersteuning bieden aan hen die van plan zijn de kindercatechese in hun parochie op te starten. Wij nodigen u uit voor een gesprek in onze winkel om van u te kunnen horen hoe de situatie in uw parochie is. Samuel kan dan advies op maat geven en u informeren over verschillende mogelijkheden van kindercatechese. Bovendien kunt u dan verscheidene werkboeken voor Bijbelse catechese inkijken en overleggen wat voor uw situatie het meest bruikbaar is.

Door het land zijn verschillende initiatieven van de Goede Herder catechese voor kinderen. Samuel kan u daarover informeren. Bovendien is er recent een geheel nieuwe, doorlopende catechese ontwikkeld voor kinderen van 4-18 jaar: Het licht op mijn pad. Samuel kan u daar de materialen van laten zien en over het gebruik hiervan adviseren. De materialen van Het licht op mijn pad zijn ook bij Samuel te koop.

Zie ook

Mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of bel ons om een afspraak te maken voor een nader gesprek over kindercatechese.