Info & Advies

ma/di/do 10.00-16.30 uur
013 - 528 59 81

wo/vr  10.00-13.00 uur
06 - 220 40 533

Facebook

Volg Samuel Advies ook op Facebook!

like ons op facebook

Webwinkel

• Met uw bestelling ondersteunt u het werk van Samuel Advies!

Boeken Films & muziek Leeftijd Liturgie & Catechese Cadeaus Advent & Kerst 40-dagen & Paastijd Kaarten Advent / Kerst 2018

Toon alle producten


Uitgebreid zoeken
Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
Home Vorming Ontmoetingsdagen

Ontmoetingsdagen

Ontmoetingsdagen (foto: Boellstiftung)Samuel Advies organiseert regelmatig ontmoetingsdagen voor mensen die actief zijn in het kinderwerk in de Kerk.

Op een ontmoetingsdag geeft een deskundige een inleiding over een onderwerp dat belangrijk is voor de hedendaagse geloofsopvoeding. Er zijn op zo'n dag ook verschillende keuzegroepen bijv. over communievoorbereiding, kinderwoorddienst, kindercatechese e.d. Er is een uitgebreide boekentafel aanwezig zodat men de materialen kan inzien en aanschaffen.

Samuel Advies werkt graag samen met bijv. een bisdom om een ontmoetingsdag voor vrijwilligers en catecheten te realiseren. Het is een unieke kans om mensen uit verschillende parochies bij elkaar te brengen en te bemoedigen voor hun werk met de kinderen en tieners. Juist vrijwilligers hebben het nodig om minstens één keer per jaar 'bij te tanken' en andere collega-kinderwerkers te ontmoeten.

Dan ervaar je: we zijn samen Kerk, samen sterk.