Info & Advies

ma/di/do 10.00-16.30 uur
013 - 528 59 81

wo/vr  10.00-13.00 uur
06 - 220 40 533

Facebook

Volg Samuel Advies ook op Facebook!

like ons op facebook

Webwinkel

• Met uw bestelling ondersteunt u het werk van Samuel Advies!

Boeken Films & muziek Leeftijd Liturgie & Catechese Cadeaus Advent & Kerst 40-dagen & Paastijd Kaarten Advent / Kerst 2018

Toon alle producten


Uitgebreid zoeken
Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
Home Thema Eerste Heilige Communie

Eerste Heilige Communie

Eerste Heilige Communie

Tegenwoordig zijn er veel kinderen die alleen tijdens de voorbereiding op de Eerste H.Communie in nauwer contact komen met de kerk. Daarom is het van groot belang om aan die voorbereiding veel zorg te besteden. Het gaat er tenslotte om dat zij Jezus leren kennen en een vriendschapsband met hen kunnen ontwikkelen.

Het is een uitdaging om in deze periode de belangrijkste verhalen over Jezus'leven te vertellen zodat de kernboodschap van ons christelijk geloof goed uitgewerkt wordt. Hierna vindt u verschillende communieprojecten die ieder op eigen wijze invulling geven aan een basiscatechese.

Aparte aandacht wordt geschonken aan het nieuwe communieproject Gods Grootste Geschenk. Dit is een uniek project met een dynamisch samenspel tussen liturgie én catechese. Gods Grootste Geschenk is een eigen uitgave van Samuel (vertaald en bewerkt) waar veel ervaringen uit de afgelopen jaren in verwerkt zijn. Aanvullingen en digitale hulp-bestanden worden regelmatig op deze site gezet.