Info & Advies

ma/di/do 10.00-16.30 uur
013 - 528 59 81

wo/vr  10.00-13.00 uur
06 - 220 40 533

Facebook

Volg Samuel Advies ook op Facebook!

like ons op facebook

Webwinkel

• Met uw bestelling ondersteunt u het werk van Samuel Advies!

Boeken Films & muziek Leeftijd Liturgie & Catechese Cadeaus Advent & Kerst 40-dagen & Paastijd Kaarten Voorjaar 2018

Toon alle producten


Uitgebreid zoeken
Bekijk mandje
Uw mandje is momenteel leeg.
Home

Faq

Hoe werkt Samuel?

Het beleid van Samuel wordt bepaald door een denkteam dat 5x per jaar bij elkaar komt om de grote lijnen uit te zetten. Daarnaast zijn er verschillende vrijwilligers op maandag, dinsdag en donderdag in de winkel werkzaam die bestellingen aannemen, de verzending verzorgen en bezoekers ontvangen. De Samuel telefoon is dagelijks bereikbaar voor uw vragen en bestellingen.

Hoe doet Samuel het financieel?

De belangrijkste bron van inkomsten zijn voor Samuel de giften. Op het door Samuel zelf ontwikkelde materiaal zit slechts een kleine marge om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen het te kopen. Vrijwel alle medewerkers zetten zich pro Deo in.

Wat is een PDF?

Met name de werkjes, de doordenkertjes en de vertel-/kleurplaten op deze site zijn in PDF-formaat. Dit is een algemeen aanvaard formaat om illustraties en tekst zo zuiver mogelijk over te brengen. De lay-out van de illustratie of tekst blijft hierdoor op verschillende computers exact dezelfde en ook op de uitdraai wordt, ondanks verschillen in printers, de lay-out gehandhaafd.

Lees meer...

Als ik iets bestel, hoe lang duurt het dan?

Samuel verzendt op maandag, dinsdag en donderdag. Als het artikel op voorraad is, kunt u uw bestelling binnen een week verwachten. Indien u precies wilt weten wanneer u uw bestelling kunt verwachten, kunt u het beste op maandag, dinsdag of donderdag direct naar onze winkel bellen. Houdt u in drukke tijden rekening met een levertijd van één tot twee weken.

Kan ik zomaar in de winkel langskomen?

Wanneer u in Oisterwijk woont, kunt u op maandag, dinsdag en donderdag tussen 10.00 - 17.00 uur binnenlopen om iets te bekijken en inkopen te doen. Wanneer u ver van buiten het dorp komt, kunt u beter een afspraak maken om zeker te zijn dat u persoonlijk ontvangen kunt worden. Indien nodig, is het ook mogelijk op een van de andere weekdagen een afspraak te maken. Stuur ons een mail en dan kijken wij wie er voor u in de winkel aanwezig kan zijn.

Meer artikelen...